“Psihopata” otkrio taktiku kojom će pokušati srušiti Koreshkova: “Bit će laku noć…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.07.2018 14:13h Autor:

Screenshot

Najbolji crnogorski MMA borac Vaso Bakočević će ovog vikenda debitirati u moćnom Bellatoru na 202. priredbi te američke promocije koja se održava Rimu. “Psihopatu” čeka meč protiv bivšeg prvaka Rusa Andreya Koreshkova u jednoj od borbi glavnog programa.

U odličnom video intervju za Sport 24, Bakočević je otvoreno progovorio o pripremama na Tajlandu, o ozljedi koja je prethodovala debiju u Bellatoru, o ugovoru sa Scottom Cokerom, o sjajnom Andreyu Koreshkovu, o taktici koju će upotrijebiti u subotu, o dopingu u MMA sportu i drugim zanimljivim temama…

“Čitav kamp nisam koristio lijevu ruku zbog ozljede. I to doslovno. U ovaj meč ulazim i dalje ozlijeđen, ali ovo je bila prilika koja se ne propušta. Potpisao sam odmah ugovor, nisam niti gledao cifru, a cifra je jako dobra”, rekao je Bakočević i dodao ponešto o taktici za moćnog Rusa:

“Definitivno desni čekić. Svi to znaju. Ako mi prođe taj udarac, laku noć će biti. Ja idem na to. Doslovno idem na taj udarac. Tražit ću skraćivanje distance, pokušavat ću ga pogoditi nekim aperkatom ili krošeom pa ćemo vidjeti…”

Čitav intervju koji sadrži i kadrove laganog sparinga Bakočevića, pogledajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI