“Psihopata” otkrio: Nude mi Bellator u Irskoj i RIZIN kada nastupa i Cro Cop!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.09.2018 12:40h Autor:

Vaso Bakočević

Najbolji crnogorski MMA borac Vaso Bakočević bi svoj drugi nastup u Bellatoru mogao odraditi u prosincu. Informacija je to koju je otkrio u podcastu Podcast Inkubator gdje je gostovao proteklog vikenda.

Osim što pregovara oko idućeg ulaska u Bellatorov kavez, “Psihopata” je dobio i ponudu japanskog RIZIN-a koji ima dobre odnose s promocijom Scotta Cokera. No, na početku je Bakočević je naglasio da mu je cilj udobrovoljiti Bellator da mu idućeg protivnika daju u lakoj, a ne velter kategoriji.

“Moram raditi 70, nema priče. Gdje ću se ja boriti s onim medvjedima. Mogu se ja tući, ali koja je poanta. Nakantat će me i poslat kući”, direktan je i realan Bakočević koji dodaje:

Dobio sam ugovor na tri ili  četiri borbe, nisam siguran. Prvi meč je bio protiv Koreshkova do 77, ali ja već sada tražim preko svog menadžera da bi se u idućem meču borio do 70 kilograma.”

Tada je Bakočević otkrio planove za kraj godine koji podrazumijevaju čak dvije ponude. Do tada se ne bi trebao boriti pa će period u međuvremenu iskoristiti za dodatni rad i napredak!

“Pregovaramo za Bellator u Irskoj u prosincu. Nadam se da ću upasti tamo. Ali pregovaram i o nastupu na novogodišnjem RIZIN-u. Mislim da se tamo i Mirko Cro Cop bori na tom eventu.  Imam ponuđena dva protivnika već u ovom trenutku. Može se dogoditi da radim ne radim niti jedno, niti drugo, a može se dogoditi da me traže obje promocije. Vidjet ćemo”, otkriva ekskluzivno Bakočević i zaključuje:

“Bellatorom sam vezan ugovorom, tako da bih radije tamo radio, ali ako mi kažu i 84, znate da ću se boriti.”

Čitav razgovor pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI