“Pshihopata” nakon pobjede protiv Stoimenova: “Nisam dobio niti jedan udarac, samo su mi pukli prsti u meču” (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.04.2018 12:41h Autor:

Screenshot

Nema sumnje da je najiščekivaniji meč Megdan III priredbe bio onaj između Vase Bakočevića i Jivka Stoimenova. Dvoboj je to koji se najavljuje već neko vrijeme, a prvi puta kada je bio dogovoren, ozljeda Crnogorca se ispriječila realizaciji.

No, sinoć u Spens dvorani u Novom Sadu, smo napokon dočekali Bakočevića i Stoimenova u istom borilištu. Nakon dvije runde prilično zanimljive akcije, prekidom je slavio crnogorski borac. I to potpuno zasluženo jer je do tada u svakom segmentu slobodne borbe bio bolji. Prijetnje koje je ponavljao i koje su išle na adresu Bugara, pokazalo se da imaju temelja. Stoimenov jednostavno nije pronalazio načina ugroziti puno iskusnijeg borca. Na koncu je bugarski kut predao meč radi ozljede koljena na kraju druge runde…

Megdan III: “Psihopata” Vaso slavio prekidom, Ilić zadržao pojas (VIDEO)

“Doslovno u glavu nisam primio niti jedan udarac. Ništa. Ono što me malo izbacilo iz takta je to što je bacio ‘high kick’ te sam pomislio da mi je slomljena ruka. Mislim da su mi samo prsti slomljeni. To sam shvatio usred meča. Imam toliko iskustva da mogu stati u meču i vidjeti da mi prsti krivo stoje. Nakon toga sam bacio prednji direkt u tijelo i baš me zaboljelo. To me malo izbacilo iz takta”, priznao je “Psihopata” u intervjuu za “U Klinču” odmah poslije meča dok je još bio u svlačionici.

Pokazalo se da Bugar ipak nije na Bakočevićevom nivou, a to je Crnogorac i isticao u uvodu…

“Ja sam rekao za ovaj meč, koliko god je ‘hypea’ oko njega, koliko god ima dobar ‘score’… Ali ne može me srušiti, ne može me nokautirati, pluća su mi odlična. Nije mi jasno zašto se on na kraju predao. Vjerojatno mu je od kicka koljeno otišlo. Jer sada sam ga vidio da normalno hoda. Vidio je momak da ne može ništa, zašto bi dobivao još jednu rundu batine…”

Stoimenov je uoči Megdana III najavljivao kako će umiroviti Bakočevića. Ta će mirovina morati sada pričekati…

“Istina živa. Ti ljudi koji mene izazivaju nemaju ništa za izgubiti. Jer ja imam 50 mečeva. Ali to mene motivira, to mi daje snage. Nema šanse da izgubim.”

Na kraju video intervjua “Psihopata” je prokomentirao čitavu priredbu u Novom Sadu.

“Bomba. Ono što mi se prije nije svidjelo, a što je sada bilo odlično jest da su svi mečevi bili izjednačeni. Tukao sam se u 12 sati navečer, čekao sam čitav dan na red. Event je bio bomba. Ja sam možda opretjerao sa šouom. Htio mi je pružiti ruku, ali sam mu dao srednji prst. Poslije borbe može, sada smo evo porazgovarali…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI