Prvo Cro Copovo javljanje nakon produljenja rekordnog niza (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.09.2018 12:12h Autor:

Mirko Filipović

Deveta uzastopna pobjeda i produljenje rekordnog niza Mirka Filipovića koji od 2001. godine i svog MMA debija protiv Kazuyukija Fujite nije nikad imao ovako dobru situaciju u omjeru pobjeda i poraza.

Posljedica je to Cro Copovog nastupa na Rizin 13 priredbi s koje stiže ujedno i njegov deveti uzastopni trijumf prekidom. Ovaj možda nije stigao na način koji bi Mirko i njegovi fanovi najviše cijenili, ali i ovakve su situacije sastavni dio ovog sporta.

Nakon što je sudac zbog posjekotine uzrokovane Filipovićevim laktom Martinezu zabranio nastavak meča, bilo je jasno da je hrvatski borac upisao 37. profesionalnu MMA pobjedu.

Pogledajte trenutak koji je presudio meč Cro Copa i Martineza (VIDEO)

Nekog posebnog slavlja u ringu nije bilo. Suosjećao se Mirko sa svojim protivnikom koji se neko vrijeme nije mogao pomiriti s ovakvim raspletom.

Naglasimo i da su izjave u samom ringu izostale jer su Japanci bili u borbi s vremenom zbog tajfuna koji prijeti tom području.

Jedina zapravo dodatna informacija koju smo mogli dobiti odmah nakon nove Mirkove pobjede je fotografija iz svlačionice nastala nekoliko trenutaka nakon meča. Na njoj se Cro Cop nalazi u društvu Stipe Drviša, a uz zabilježeni trenutak kratko i jasno stoji riječ – “Pobjeda”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI