Prvi FFC šampion Petje u Zagreb došao potpisati rukavice za nagradni natječaj!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.10.2014 16:29h Autor:

Samo Petje - Foto Fight Site

Prvi povijesni FFC šampion, Slovenac Samo Petje, je u utorak stigao u Zagreb u središte Fight Channela. Razlog su treninzi koje kombinira na relaciji Ljubljana – Opatija – Zagreb, ali i nagradni natječaj koji će ovaj tjedan organizirati Fight Channel, odnosno FFC.

Najsretniji i najspretniji natjecatelji će osvojiti jednu od četiri ekskluzivno potpisane FFC rukavice s potpisom "FFC champ". Dakako, autor je prvi kick boksing FFC prvak u povijesti koji je do svoje titule stigao spektakularnim high kickom kojim je prizemljio Tea Mikelića na FFC-u 14 u Ljubljani.

Samo je potpisao četiri FFC rukavice koje su korištene u FFC mečevima te je spremno pozirao s njima. Detalje natječaja ćete saznati u srijedu, stoga pratite Fight Site i našu FB stranicu. Dvije rukavice Petje će podijeliti preko svoje FB stranice.

Ako vas zanima je li se što promijenilo u životu Petjea od kada je oko sebe "opasao" vrijednu titulu. Odgovor je mnogo toga. Samo nam je otkrio da su slovenski mediji "poludjeli" za njim. U proteklih nekoliko dana je dao više intervjua nego u čitavoj karijeri, a napokon su se za kick boksing ponovno zainteresirali i "main stream" slovenski mediji poput Dela. Gostovao je na niz televizija, uključujući i jedan državni kanal, a u planu je i snimanje dokumentarca o njegovoj karijeri. Sve u svemu, radi se o vrlo pozitivnim stvarima ne samo za Petjea, nego i za čitav sport.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI