Prvaku Hrvatske MMA lige slomljena čeljust

Vijesti iz regije 04.11.2013 16:28h Autor:

Hrvatska MMA liga

Saša Milinović (HK Osijek), koji je u subotu slavio protiv Dražena Glavaša (Cromma Gym) te se okitio pojasom prvaka u teškoj kategoriji Hrvatske MMA lige u sezoni 2013., pretrpio je puknuće čeljusti na dva mjesta.

Zbog te ozljede neće moći nastupiti u superfinalu 7. prosinca kada se trebao boriti protiv prvaka prošle sezone Dorijana Ilića.

''Saša je nakon pretrpljenih udaraca poslije borbe osjetio jaku bol u čeljusti. Drugi dan je shvatio da bol ne popušta i otišao u bolnicu. Zaključeno je da mu je slomljena vilica na dva mjesta. Nakon njegove odlične borbe u finalu MMA lige nama je jako žao što se neće moći boriti u superfinalu. Sigurni smo da bi i u borbi protiv Ilića pokazao svu srčanost i spremnost'', izjavio je Vedran Budetić, predsjednik HK Osijek.

''Tek kada je sav adrenalin popustio, osjetio sam bol. Prekosutra idem na operaciju čeljusti. Ne dolazi u obzir ni treniranje, a kamoli borba. Žao mi je, ali pokušavam zadržati hladnu glavu. Vjerujem da ćemo se Dorijan Ilić i ja već sresti negdje u kavezu. Za finalnu borbu mogu reći da sam prihvatio “kaos“ Glavaša, a za mene je to na kraju bilo loše. S moje strane, mislim da sam imao dosta rupa u borbi, zato sada i imam posljedice. On se bori dosta kaotično, ide skroz srčano u meč. Moj stil je bitno drugačiji, ali nisam ga uspio nametnuti. Sretan sam da sam pobijedio u toj borbi, ali iskustvo se plaća. Sada sam bogatiji za još jedno iskustvo. Napredujem ja, a napreduje i MMA liga'', ispričao je Milinković.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI