Prvaka slovenskog AFC-a izazvao Uverić iz Srbije, Rakas odbio meč!

Vijesti iz regije 20.09.2012 19:21h Autor:

Primož Vrbinc (foto: Matjaž Knuplež)

Slovenska organizacija AFC krenula je pomalo s najavom svoje priredbe koja će se održati tek za dva mjeseca, no već je sad poprilično zanimljivo.

Čelni čovjek Adrenaline Freefight Challengea, Andrej Bregar, ovog je tjedna putem svog Facebook profila najavio da će se krajem studenog u Ljubljani održati nova priredba njegove organizacije, a na njoj će svoju titulu prvaka AFC-a u lakoj kategoriji braniti Primož Vrbinc.

Trenutno još uvijek nije poznato tko će mu biti protivnik, on se traži, ali Nemanja Uverić iz Srbije je iskazao veliko zanimanje da to bude upravo on. Uverić i Vrbinc već su se borili i to upravo u Sloveniji, a prije godinu dana uspješniji je bio Primož te je slavio nokautom točno na polovici prve runde.

Hoće li zaista doći do ovog zanimljivog revanša upitali smo Bregara. "Nemanja je dobar borac koji ima svijetlu budućnost pred sobom. U redu je ako želi osvetu, ali najprije se mora dokazati u AFC-u, a onda bi u idućem meču mogao dobiti priliku protiv Vrbinca."

Bregar je htio iskoristiti i priliku da iskaže svoje nezadovoljstvo suradnjom s nekim drugim borcima. "O borcima uvijek želim reći sve najbolje, jer oni to svojim trudom i zaslužuju. Postoje ipak određeni koji izvode razne spletke i boje se boriti s nekim protivnicima. Aleksandru Rakasu sam primjerice za zadnju priredbu nudio četiri zamjene nakon što se Nejc ozlijedio. Sada se trebao on boriti s Vrbincem, ali je na kraju putem svog oca Predraga poručio da se neće boriti jer da nema dovoljno vremena za pripreme."

Podsjetimo, upravo je Vrbinc nakon pobjede u lipnju u Trbovlju i osvajanja titule prvaka AFC-a javno odmah nakon meča izazvao Rakasa na dvoboj.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI