Prvak u humanitarnoj akciji: Miočić pomaže obiteljima stradalih vatrogasaca (FOTO, VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.11.2016 10:53h Autor:

Miočić u posjeti njujorškim vatrogascima

Stipe Miočić svojim je novim potezom još jednom oduševio fanove, ali i ono što je puno važnije, one kojima će financijski pomoći u svojoj novoj kampanji. UFC-ov teškaški prvak se ovih dana nalazi u New Yorku, a dolazak u najpoznatiji svjetski grad je iskoristio i kako bi posjetio tamošnje vatrogasce.

Druženje s njujorškim kolegama Stipe je okrunio i objavom humanitarne akcije kojom će pomoći obiteljima stradalih vatrogasaca.

“Jako sam uzbuđen, počašćen i ponosan što objavljujem novu kampanju u suradnji s Nacionalnom udrugom poginulih vatrogasaca. Sljedeća dva tjedna kupnjom svake moje nove majice donirate osam dolara ovoj Udruzi. To je jedan dolar za svaku godinu otkako sam vatrogasac. Udruga pomaže obiteljima palih vatrogasaca i ista je iznimno bliska mojem i srcu moje žene.

Samo kliknite na ‘Shop Now’ gumb na vrhu moje stranice i on će vas odvesti do mjesta na kojem možete naručiti majice. Ili samo posjetite sljedeći LINK. Majice će biti dostupne samo kroz iduća dva tjedna”, poručio je Miočić preko svog Facebook profila te objavio nekoliko fotografija i videa s druženja s njujorškim vatrogascima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI