‘Prvak koji slama kritičare!’ – Jedna od najvećih svjetskih medijskih kuća pozabavila se porastom Miočića kao brenda

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.03.2018 18:10h Autor:

Stipe Miočić (screenshot)

Na CBSSports.com portalu, inače mediju koji je dio ugledne CBS korporacije, ovih je dana osvanuo zanimljiv intervju s UFC-ovim prvakom Stipom Miočićem.

Tema je bilo mnogo, no poseban naglasak stavljen je na to da Stipe, unatoč brojnim kritikama i nemilosti, kako svog poslodavca, tako i dijela fanova, uporno i uspješno nastavlja graditi već ionako impresivnu karijeru, ali i razvijati sebe kao sve veći i prepoznatljiviji brend.

Samim time, naslov njihovog teksta glasio je – “UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić slama kritičare dok paralelno razvija svoj brend”.

“Jednostavno volim ljudima koji sumnjaju u mene dokazivati da su u krivu. Obožavam to. Volim kada misle da nisam u stanju postići nešto, a onda im dokažem upravo suprotno. Takav vam je moj cijeli život, no ja to volim i tome nikada neće doći kraj”, glasi Stipin stav prema kritičarima.

CBS nadalje ističe da je iza Miočića poprilično uspješno razdoblje te u tekstu navode kako je UFC-ov prvak u posljednjih pola godine potpisao novi ugovor, postavio rekord po broju obranjenih titula u teškoj kategoriji (3), ali i sklopio veliki sponzorski dogovor te postao zaštitno lice pivovare Modelo, inače velikog sponzora najjače svjetske MMA promocije.

Stipe je ovim ugovorom dobio ulogu u Modelovoj “Fighting Spirit” kampanji te je već snimio reklamu o kojoj smo izvijestili prije nekoliko dana. Ta cijela kampanja bila je isplanirana još prije njegovog okršaja s Francisom Ngannouom pa tako možemo reći da je pred UFC-ovog prvaka uoči povijesnog susreta stavljen dodatni pritisak.

“Iskreno, imam zabavnu priču za ispričati oko toga. Naime, znao sam da ne mogu doći tamo i postati prvi Modelov sportaš koji će posrnuti”, ukratko je opisao Stipe osjećaje pred okršaj koji smo gledali 20. siječnja ove godine.

Dio razgovora je, naravno, bio posvećen i Danielu Cormieru, UFC-ovom prvaku poluteške kategorije koji će 7. srpnja u Las Vegasu napasti Miočićevu titulu.

“Sviđa mi se taj ‘matchup’. Definitivno vidim gdje mu mogu priuštiti puno problema. On je sjajan borac koji se natjecao s puno sjajnih protivnika. Nevjerojatan je hrvač, dobar je na nogama, ima odličan kardio i pametan je, ali on nije nikada vidio nekoga poput mene”, zaključio je Stipe dio razgovora posvećen ovoj temi.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI