Prtenjača, Plantić i Filipi u borbi za medalju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.10.2014 09:53h Autor:

Prtenjača, Filipi i Plantić

Iako je incident koji je napadom na suca prouzročio Vido Lončar u središtu pozornosti, u Zagrebu se nastavlja Europsko juniorsko prvenstvo, a tijekom utorka u ring su ušla trojica hrvatskih boksača.

Do pobjede je došao Luka Prtenjača koji je u kategoriji do 69 kg boksao protiv Romana Zakirova iz Azerbajdžana. Hrvatski je junior izborio četvrtfinale jednoglasnom odlukom sudaca i već će danas (srijeda) ponovo u ring kad će mu u borbi za medalju protivnik biti John Joyce iz Irske.

Matej Šimec je u kategoriji do 64 kg nastupio protiv Irca Garyja Cullyja. Na kraju je do pobjede došao Irac jednoglasnom odlukom sudaca.

Super-teškaš Miljan Laković je imao veliku podršku navijača, ali ona mu nažalost nije pomogla protiv Rusa Marata Kerimhanova kojem su sva tri suca na kraju dala prednost.

Danas (srijeda) su u Domu sportova na rasporedu četvrtfinalne borbe u kojima će trojica hrvatskih predstavnika tražiti priliku da se domognu medalje. Osim Luke Prtenjače u ring će ući u kategoriji do 75 kg Luka Plantić kojem će protivnik biti Viktar Dziaškevič iz Bjelorusije. Toni Filipi će šake odmjeriti protiv Connala McDonalda iz Škotske.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI