Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Protivnik Gorana Reljića na KSW 26 je Karol Celinski | Fight Site

Protivnik Gorana Reljića na KSW 26 je Karol Celinski

Vijesti iz regije 03.02.2014 21:07h Autor:

Goran Reljić

Nakon što je objavljeno da se Goran Reljić vraća u poljsku organizaciju KSW neko smo vrijeme morali pričekati da bi smo saznali njegovog protivnika. Od danas je i to poznato, a to je poljski borac Karol Celinski koji će tom prigodom debitirati u KSW-u.

Goran Reljić (12-4), ponajbolji hrvatski MMA borac, koji je upisao i četiri nastupa u UFC-u saznao je svog protivnika za nastup na KSW 26 eventu u ožujku. Hrvatski borac koji do sada nije nikada nokautiran ili prisiljen na predaju za protivnika će imati domaćeg borca Karola Celinskog.

Celinski je borac koji iza sebe ima skor 11-4, no poražen je samo jednom u posljednjih 11 borbi, a trenira s ponajboljim europskim borcem Mamedom Khalidovim. Riječ je o borcu koji preferira borbu na tlu te je šest pobjeda ostvario prisiljavanjem na predaju.

Bit će ovo važan ispit za Reljića koji se nada što prije povratku u sam vrh europskog MMA-a te možda i povratku na američko tlo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI