Proradila “bosanska veza”: Hadžović i Soldić udružili snage (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.01.2017 10:38h Autor:

Photo: UFD Gym

Bosanskohercegovački UFC-ovac Damir Hadžović je stigao u Duesseldorf u najbolju njemačku dvoranu UFD Gym, kako bi pomogao FFC prvaku Robertu Soldiću u pripremama za njegov sljedeći meč.

“Bosanski bombarder” je svoj posljednji dvoboj odradio u travnju ove godine na UFC priredbi u Zagrebu gdje je nokautiran od strane Mairbeka Taisumova. No, ovaj sjajni borac iz Goražda bez sumnje posjeduje velik potencijal koji bi u narednim godinama trebao dokazati i u Octagonu.

U Duesseldorfu će pomoći mladom bosanskohercegovačkom borcu s njemačkom adresom Robertu Soldiću u lovu na novi pojas. Soldić je u prosincu nokautirao Ivicu Truščeka na FFC-u 27 u Zagrebu okitivši se titulom prvaka u velter kategoriji. 11. ožujka mu slijedi novi ispit i to u Superior FC promociji gdje će također loviti šampionski pojas. “Bosanska veza” je očito proradila pa je dvojac udružio snage.

UFD Gym u Duesseldorfu je prošli tjedan prema izboru popularnog njemačkog GNP1.de proglašen za najbolju borilačku dvoranu u čitavoj državi. Vlasnik i glavni trener u dvorani je Hrvat Ivan Dijaković, ujedno menadžer Damira Belje.

img-20170123-wa0006
img-20170123-wa0005

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI