Propao meč Jurišič vs. Gluhak, Slovenac dobio novog protivnika

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.10.2018 12:42h Autor:

Ilustracija

Borilačka priredba “Legends Collide” ipak neće ponuditi dugo iščekivani MMA dvoboj između Uroša Jurišiča i Ivana Gluhaka. Ponajbolji slovenski MMA borca je ovih dana, naime, dobio novog protivnika nakon što je Gluhak otkazao nastup radi problema sa zdravljem.

Tako će se Jurišič sada sučeliti sa Shotom Gvasaliom u meču velter kategorije do 77 kilograma. Mnogi pretpostavljaju da bi ovo mogao biti i posljednji meč izvan UFC-a za aktualnog Titan FC prvaka. Naime, član ATT-a je već duže vrijeme na pragu potpisa ugovora za UFC-a od čega ga dijeli možda tek jedna pobjeda. Trenutačno ima impresivnih 9-0 u profesionalnoj karijeri uz tri posljednje pobjede ostvarene u Titan FC-u!

Gruzijac Shota Gvasalia, koji će se suprotstaviti Jurišiču, u ovom trenutku ima 10-5 u profesionalnoj karijeri. U posljednjem meču je poražen od Srbina Duška Todorovića  na CFL 3 priredbi koja se održala  u lipnju ove godine.

U  kratkom razgovoru za Fight Site Ivan Gluhak, nesuđeni Jurišičev protivnik, je potvrdio da ima problema s ozljedama i da nije bio u mogućnosti spremiti se za meč protiv Slovenca. To je razlog zašto je dugo iščekivani dvoboj Jurišič vs. Gluhak otkazan.

Priredba “Legends Collide” se održava u slovenskom Kopru 17. studenog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI