Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pronevjera novca u Taekwondo Savezu! | Fight Site

Pronevjera novca u Taekwondo Savezu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.01.2015 21:00h Autor:

Franjo Prot

Predsjednik Hrvatskog Taekwondo saveza Franjo Prot, glavna tajnica Mihaela Štrok i član Upravnog odbora HTS-a Petar Josipović su pod istragom zbog isplaćivanja nepripadajućih nagrada.

Njima su isplaćene nepripadajuće nagrade za uspjehe naših taekwondaša na Svjetskom prvenstvu u Meksiku 2013. te na Europskom prvenstvu u Azerbajdžanu 2014. Tako je Prot za medalje u Azerbajdžanu dobio više novca (37.200 kn) od sestara Zaninović (31.000 kn svaka) koje su te medalje osvojile. Predsjednik Prot se predstavljao kao izbornik pa je i na taj trik dobio dodatnih 19.600 kuna.

"U zahtjevima za dodjelu nagrada odgovorni iz Saveza su naveli i stvarne djelatne stručne osobe, s iznimkom fizioterapeutkinje Jelene Gabelice, koju su odmah po završetku EP-a otjerali uz dnevnicu od stotinjak dolara. U obrascu je ostalo još praznih mjesta pa su ponovno dopisivali sebe, izigravši tako državni proračun, trenere i fizioterapeute", rekao je anonimni izvor za Večernji List.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI