Pronađen sjajan protivnik za Deliju, Noć Gladijatora kompletirana

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.12.2017 22:23h Autor:

Delija vs. Stojnić

Odlazak Darka Stošića u UFC malo je poremetio planove organizatora dubrovačke “Noći Gladijatora”, budući da su njega vidjeli kao savršenog protivnika za Antu Deliju. No, Maro Perak i ekipa su se brzo snašli i svom najboljem teškašu su doveli uistinu veliko borilačko ime.

Protiv Delija će se boriti Denis Stojnić, bivši UFC borac koji već dugo vremena trenira u Nizozemskoj. On je trenutno prvak nizozemske promocije Hit-FC, gdje je u posljednje dvije borbe savladao Mighty Moa i Christiana M’Pumbua, imena poznata na svjetskoj MMA sceni. Ukupno je u karijeri ostvario 13 pobjeda i tri poraza, no dva poraza dolaze iz UFC-a, gdje su bolji od njega bili Cain Velasquez i Stefan Struve. Protiv obojice je dogurao do druge runde.

Što se tiče Delije, njemu će ovo biti prva borba nakon ozljede, koji je doživio u rujnu 2015. godine, kada se protiv Marcina Tybure borio za M-1 naslov. Današnji UFC borac je tada “chekirao” low kick Delije, što je dovelo do loma noge dubrovačkog borca. On je u karijeri do sada ostvario 14 pobjeda i tri poraza.

Noć Gladijatora 12 planira se za ožujak, a već ovih dana će u prodaju krenuti ulaznice. Popis borbi uistinu je spektakularan.

Ante Delija vs Denis Stojnić
Maro Perak vs Goran Reljić
Kristijan Perak vs Stjepan Bekavac
Karlo Caput vs Vaso Bakočević
Mario Dabo vs Ivica Trušček
Srđan Marović vs Ivan Vitasović

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI