Promjena na popisu borbi za FFC 27 u Areni: Otpao zagrebački udarač!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.12.2016 16:30h Autor:

ffc-27-media-day-267

Službene stranice Final Fight Championshipa javljaju kako je na popisu borbi za FFC 27 u Zagrebu, koji slijedi naredne subote 17. prosinca u zagrebačkoj Areni, došlo do jedne promjene u kick boksing dijelu.

U jedinom dvoboju na čitavom “fight cardu” koji za ulog nije imao pojas FFC prvaka ozlijedio se zagrebački udarač Jasmin Bajrović. Bajrović se u dvoboju do 77 kilograma velter kategorije trebao sučeliti s Puležanom Ivanom Bilićem u meču koji će odlučiti o narednom izazivaču prvaka Eyevana Dannenberga. Nažalost, Bajrović je na jednom od posljednjih sparinga zadobio ozljedu koja iziskuje nekoliko tjedana mirovanja, stoji u priopćenju na FFCpro.com.

Zamjena za Bajrovića je pronađena vrlo brzo te će se mladi Bilić suočiti s Gruzijcem s austrijskom adresom, Giorgijem Bazanovim. Ovaj borac se inače natječe u kategoriji do 70 kilograma, no spremno je uskočio i prihvatio priliku. 24-godišnji Bazanov u profesionalnoj karijeri već ima 30 pobjeda i 8 poraza te će biti krupan zalogaj za Hrvata Bilića. Ovo će Bazanovu biti FFC debi.

Čitav popis borbi za FFC u Zagrebu možete vidjeti na ovom LINK-u.

Ulaznice za Arenu možete kupiti na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI