Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Proljeće donosi revanš Stanića i Toplaka! | Fight Site

Proljeće donosi revanš Stanića i Toplaka!

Vijesti iz regije 11.01.2013 13:41h Autor:

Ivan Stanić

Slovenija će ovog proljeća biti domaćin nove iznimno zanimljive Enfusion priredbe, a ona će se ovog puta održati u Novom Mestu. Organizator će i ovog puta biti Iztok Vorkapić u ime svog Scorpion Gyma.

Na prethodnoj priredbi održanoj u prosincu Franci Grajš uspio je iznenaditi mnoge i osvojiti njihov turnir do 85 kilograma te je time dospio u mnoge svjetske borilačke medije, a sada će napokon imati priliku nastupiti i pred svojom publikom u vlastitom gradu.

No, osim njega i nastupa još brojnih ponajboljih slovenskih K-1 boraca, na toj će se priredbi planiranoj za 13. travnja održati i revanš hrvatskog borca Ivana Stanić i Slovenca Tadeja Toplaka. Njihov meč u prosincu bio je prilično zanimljiv, oba borac bila su u pojedinim fazama na rubu nokauta, no na kraju je pomalo spornom sudačkom odlukom slavio Toplak. Meč je bio odrađen prema Muay Thai pravilima, što bi značilo da se daleko više boduju udarci nogama, u čemu je Stanić bio daleko nadmoćniji u usporedbi s Toplakom koji je uglavnom boksao.

No, tko je zaista bolji napokon ćemo moći, nadamo se, saznati sredinom travnja.

Spomenimo i da će na toj priredbi nastupiti Karlovčanka Nevenka Mikulić koja će se boriti za Enfusion titulu prvakinje u kategoriji do 57 kilograma protiv vrlo opasne Denise Kielholtz.

Enfusion Novo Mesto:

Ivan Stanić vs. Tadej Toplak
Mirko Vorkapić vs. Longhern SuperPro Samui
Beau SuperPro Samui vs. Samo Petje
Denise Kielholtz vs. Nevenka Mikulić
Franci Grajš vs. Cingel
Jasmin Bečirović vs. Maxim Ospiretov

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI