Prisjetimo se noći u kojoj je Brestovac bio na korak do borilačke besmrtnosti (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.04.2018 12:23h Autor:

Rico Verhoeven vs Mladen Brestovac

Mladen Brestovac bio je 12. ožujka 2016. godine na korak do borilačke besmrtnosti. Najbolji hrvatski teškaš tada je Parizu napadao pojas Rica Verhoevena, ali sjajni Nizozemac je i u tom meču pokazao zašto je najdominantniji teškaš današnjice.

Prema ranije objavljenim velikim vijestima, ‘The Scorpion Sting’ imat će 2. lipnja popravni ispit i to u glavnoj borbi priredbe koja će se održati u birminghamskoj Genting Areni. Meč njega i Verhoevena predvodit će Glory 54, ali, prema informacijama koje stižu iz redova organizatora, neće se raditi o borbi za titulu već o ‘superfightu’ na tri runde.

Upravo ta vijest potaknula nas je da se prisjetimo prvog obračuna ovih elitnih kick-boksača…

“Sada znam zašto si prvak”, priznao je tada i sam Brestovac Gloryjevom prvaku nakon što su skupa u ringu proveli punih pet rundi.

“Mislim da se niti jedan teškaš nakon ovakvog meča s njim ne bi ljutio na sebe, ali uvijek se može bolje. Uvijek se mogu promijeniti neke stvari kad vidiš svoje greške. Iskreno, očekivao sam da će on više boksati. On mi je i sam nakon meča rekao da je shvatio kako mu je teško boksati sa mnom, da imam jedan neobičan stil koji njemu ne odgovara. Puno sam se kretao i nije mogao pronaći odgovor za to, tako da je promijenio taktiku te više radio nogama i koljenima.

Može ga se ugroziti. Ne bih rekao da je nedodirljiv. Svaki borac može izgubiti, svatko može pasti na pod. Tu nema neke dileme. Jednostavno se mora pronaći pravi čovjek ili pravi trenutak u njegovoj karijeri gdje on možda neće biti toliko motiviran i fokusiran, dok će ovaj drugi biti u životnoj formi”, riječi su kojima je Mladen prije dvije godine ekskluzivno za Fight Site analizirao njihov prvi okršaj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI