Prijave za FFC Futures 1 otvorene do srijede!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.02.2014 11:52h Autor:

FFC Futures

Interes boraca koji iza sebe imaju samo iskustvo nastupa u amaterskim mečevima ili su tek nedavno zakoračili u profesionalne vode za nastup na Futures eventima koje organizira Final Fight Championship u Opatiji zaista je iznimno velik te je organizacija na zamolbe s više strana da se prijave ostave otvorene još nekoliko dana odgovorila pozitivno.

FFC Futures 1 na rasporedu je 01.03. u Opatiji, priliku će u turnirima osmorice dobiti ukupno čak 80 boraca, a svima njima i njihovim trenerima FFC će pokriti troškove smještaja u hotelu, također će i svaki borac biti novčano nagrađen sukladno rezultatima, a pobjednici finala napreduju dalje te ih krajem godine čeka meč u Areni Zagreb na velikom FFC-ovom eventu.

Kao što smo već spomenuli, četvrtfinalne i polufinalne borbe odrađuju se sa štitnicima potkoljenice, dok je finale prema profesionalnim pravilima bez zaštitne opreme.

Detaljnije informacije o FFC Futuresu možete saznati ovdje, a sva dodatna pitanja možete uputiti na e-mail adresu [email protected].

Pozivamo još jednom sve K1 i MMA borce iz Hrvatske, ali i država regija te ostatka Europe da se prijave za nastup najkasnije do srijede 12.02. te time možda lansiraju svoju karijeru na višu razinu uz pomoć jedne od najboljih europskih borilačkih organizacija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI