Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Prema Soldiću i Kaszubowskom nakon vaganja letjele svinjske nogice: “Uplašio sam se, u šoku sam!” | Fight Site

Prema Soldiću i Kaszubowskom nakon vaganja letjele svinjske nogice: “Uplašio sam se, u šoku sam!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.05.2019 12:05h Autor:

Soldić vs. Kaszubowski

Nakon što su Roberto Soldić i Krystian Kaszubowski odradili vaganje za današnji nastup, dogodio se jedan manji incident. Dok su borci silazili s pozornice, prema njima su iz publike poletjele svinjske nogice. Roberto je to ubrzo prokomentirao i otkrio je kako se u prvom trenutku uplašio i šokirao.

Rijetko tko je znao što se točno dogodilo u trenucima kad su Soldić i Kaszubowski silazili s pozornice. Iz publike su se čuli neki uzvici, a onda je prema borcima bačeno nekoliko svinjskih nogica. Nitko nije bio pogođen, no takav incident je iznenadio hrvatskog borca koji nije znao što se dogodilo. Nije znao predstavlja li to neku poruku njemu ili njegovom protivniku niti zašto bi se tako nešto dogodilo. Cijelu situaciju prokomentirao je u razgovoru za MMA Rocks nedugo nakon toga.

“Ljudi su nešto bacali na nas. Ne znam što se dogodilo, ali sam se uplašio. Djevojka mi je bila u publici, bio sam u šoku, nikad u životu nisam vidio tako nešto. Uplašio sam se za sve ljude oko sebe jer ovo je sport. Prvi put vidim tako nešto i nisam mogao vjerovati. Sutra se borim i onda odjednom vidim ovo. Ne znam što se dogodilo, ali me šokiralo. Automatski kreneš razmišljati o tome što bi se moglo sutra dogoditi u dvorani”, ispričao je Roberto, još uvijek potresen događajem kakav nije očekivao.

Kasnije se razjasnilo kako incident nema nikakve veze s Robertom i da su ga uzrokovali huligani iz navijačke skupine Lechie Gdansk. Riječ je o istoj onoj grupi koja je pokušala uzrokovati nerede na UFC eventu u Gdansku, zbog čega je s tog programa bio uklonjen nastup Adama Wieczoreka, aktivnog navijača Rucha iz Chorzowa. Kako javljaju bolje upoznati u situaciju, Krystian Kaszubowski aktivni je navijač Arka iz Gdynie i radilo se o poruci upućenoj njemu.

Nakon toga se Roberto prebacio na komentiranje borbe. Prva borba protiv Dricusa Du Plessisa bila mu je lekcija da više ne ide u preveliki rizik što se tiče priprema i skidanja kilograma. No, uvijek postoji taj neki strah pa je medije zanimalo kakva je situacija.

“Nemam nikakvih ozljeda niti sam napravio neke pogreške u pripremama ili skidanju kilograma. Osjećam se odlično i spreman sam obraniti pojas. Do ovog incidenta sam bio potpuno smiren i fokusiran, no bit će u redu. Vidjet ćemo sutra što Kaszubowski može ponuditi. Jedno je govoriti, a drugo je što ćeš napraviti kad sve krene”, najavio je borbu, a onda je otkrio kako svog protivnika cijeni, ali da realno smatra kako mu ne može parirati u ozbiljnoj borbi:

“On je snažan borac i jako udara. Ja treniram s jako dobrim borcima, snažnijim i kvalitetnijim od njega. Shvatio sam ga jako ozbiljno i spreman sam za sve što može ponuditi. Spreman sam ako treba i za deset rundi. Snažniji sam, brži i pametniji borac od njega.”

Još je upitan namjerava li ostati u KSW-u i je li bilo kontakta iz UFC-a.

“UFC me konstantno zove i to ne samo oni. Zovu me ONE i ruske organizacije, no ja za sada ostajem ovdje još neko vrijeme. Imam sve što jedan borac treba, dok bih u UFC-u bio samo jedan od brojnih boraca”, objasnio je zbog čega trenutno ne namjerava nigdje iz poljske promocije.

Robertova borba pretposljednja je na današnjem programu, što bi značilo kako bi u kavez trebao oko 23 sata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI