Prekid kojim je "Armenski Tigar" najavio pohod na FFC-ov pojas (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.11.2015 13:47h Autor:

Tigran Movsisyan

Prisjetimo se sjajnog nastupa Tigrana Movsisyana na FFC 19 priredbi u Linzu. Tada je češki borac armenskog porijekla, u svom trećem nastupu za FFC, svladao Tea Mikelića prekidom u trećoj rudi.

"Armenski Tigar" će sutra nastupiti u Rijeci na sjajnom FFC 21 eventu i tom prilikom napasti pojas koji u kategoriji do 70 kilograma drži Samo Petje, najbolji slovenski i ponajbolji regionalni kick-boksač. Bit će ovo iznimno zanimljiv okršaj budući da su oba borca u vrhunskoj formi. Slovenac je na sjajnom nizu od pet pobjeda, a s druge je strane češki predstavnik još uvijek neporažen u FFC-u i tu tradiciju namjerava i nastaviti.

Dvoboj Petjea i Movsisyana bit će jedan od najzanimljivijih u drugom dijelu večeri priredbe koja će se održati u novoj Sportskoj dvorani Zamet. Ako niste u mogućnosti prisustvovati, event možete pratiti i na Fight Channelu te FightChannelTV.com-u u izravnom prijenosu od 19:30 sati.

U nastavku članka donosimo vam sjajnu završnicu meča iz Linza u kojem je Movsisyan krajem treće runde svladao Mikelića i pokazao zašto je zaslužio svojim nastupom uveličati sutrašnji event.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI