Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Predstavljamo Marka Burušića – najnovije FFC pojačanje! | Fight Site

Predstavljamo Marka Burušića – najnovije FFC pojačanje!

Vijesti iz regije 24.02.2015 12:14h Autor:

Marko Burušić

Sarajevska Skenderija 13. ožujka biti će domaćin novog događaja u režiji Final Fight Championshipa, a na njemu će prvi put nastupiti i MMA borac Marko Burušić.

Marko Burušić pobjednik je MMA lige iz 2012. te je uskočio u ovaj meč kao zamjena za Dragana Pešića koji je morao odustati zbog ozljede. U Sarajevu će se boriti u meču kategorije do 66 kilograma protiv Darka Banovića. Kako je ionako bio u priprema za meč koji ga čeka u Rusiji 21. ožujka bez problema je prihvati priliku koja mu se ukazala.

"Moram priznati da mi puno znači sudjelovanje na događaju koji organizira FFC. To je jedna od najboljih, ako ne i najbolja europska promocija. Čast mi je biti dio FFC-a i uz dobre nastupe ovo mi može otvoriti neka druga vrata u MMA svijetu.", rekao je za Fight Site 22-godišnji borac iz Zagreba.

Meč u Sarajevu protiv Banovića održat će se 13. ožujka, a već 21. ožujka planira meč u Rusiji gdje ga očekuje Amirkhan Adaev koji ima omjer od 7 pobjeda i jednog poraza. Iako je razmak između mečeva vrlo malen Burušić nije razmišljao o odgađanju ove borbe.

"Zasad se planiram boriti i u Sarajevu i u Rusiji. Ako sve prođe bez problem i ozljeda u Sarajevu onda ne postoji razlog da otkažem meč. U Rusiji mi nisu uvjetovala da ne smijem imati meč prije njihovog događaja. To će u ugovoru stajati tek nakon prve borbe."

Burušić je u ovom trenutku na omjeru od 7 pobjeda i jednog poraza. Taj jedan poraz doživio je od Filipa Pejića nakon submissiona u drugoj rundi. No, iako je izgubio ne misli da mu je to bio najteži suparnik u dosadašnjem dijelu karijere.

"S najtežim sam se protivnikom susreo u posljednjem meču u Vladivostoku. Bio je to Djamal Kurbanov koji je vrlo iskusan i opasan borac. Na kraju sam došao do pobjede submissionom nakon manje od dvije minute borbe u prvoj rundi. Bit ću iskren i priznati da mi se u tom meču malo i posrećilo."

Novi protivnik mu je Darko Banović koji je na omjeru od 8 pobjeda i 3 poraza.

"Vidio sam Banovića u dva nastupa na FFC-u. Pobijedio ga je Francisco "Croata" Barrio jednoglasnom odlukom sudaca dok je na isti način došao do pobjede protiv Matije Blažičevića. Znam da je dobar udarač, a moj je plan iskoristiti prednost u visini i dosegu te ga držati na distanci. Onda bi sve trebalo biti pod kontrolom. Ako se borba prebaci u parter onda sam tu ja u prednosti jer većinu sam borbi dobio upravo parteru.", rekao je o meču koji ga očekuje na FFC-u u Sarajevu.

Veći dio priprema već je odradio zbog meča koji ga očekuje u Rusiji tako da će se do Sarajeva posvetiti sparinzima i dorađivanju taktičkih detalja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI