Praznici su gotovi: Cro Cop Gym u punom pogonu uoči jesenskih ispita! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.08.2018 15:05h Autor:

Photo: Instagram

Prva postava “Cro Cop Gyma” se vratila u dvoranu! Doduše, niti tijekom ljeta legendarna Filipovićeva dvorana u Gajnicama “nije spavala”. Hrvatski borac je unatoč operaciji koju je odradio prije samo dva mjeseca, gotovo bio čitavo vrijeme u punom pogonu.

Javnost je izvještavao o napretku oporavka putem društvenih mreža. Posljednjih tjedana stanje njegovog koljena je toliko dobro, da je počeo i sparirati.

Ovih dana su mu se u dvorani pridružili Japanac Satoshi Ishii, koji je nedavno neko vrijeme proveo u svojoj domovini gdje je sudjelovao na snažnom “grappling” turniru. Tu je i bivši boksački svjetski prvak i glavni stručnjak u dvorani – Stipe Drviš. “Pauk” je ljeto proveo u svojoj Puli gdje je punio baterije za nastavak sezone.

U dvoranu se vratio i Ante Delija, kojeg ove jeseni i zime čekaju novi ispiti u japanskom RIZIN-u. “Hodajuća nevolja” je ovo ljeto trenirao u svom Dubrovniku, u matičnom Gladiatoru, gdje je među ostalim kao gost trener stigao i legendarni boksački stručnjak Leonard Pijetraj.

Ovaj poker teškaša zatvara Osječanin Saša Milinković – naš MMA borac i stalni sparing partner Mirka Filipovića. I on se vratio u dvoranu i srema se za nadolazeće ispite koji slijede. Naime, Saša se vratio u aktivnu karijeru te je najavio uskoro nove nastupe.

O povratku svoje ekipe u dvoranu izvijestio je sam Mirko Filipović ovom sjajnom fotografijom koju je objavio na službenom Instagramu. Cro Copa bi gotovo sigurno trebali vidjeti na završnoj RIZIN-ovoj priredbi na Staru godinu. Protivnik se još uvijek ne zna.

No, s obzirom na impresivnu formu i sjajan oporavak, moguće je da Filipović u međuvremenu odradi još jedan nastup…

we are back!!

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI