Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pravila će biti brutalnija nego u svim drugim organizacijama! Maro Perak za iduću godinu najavio atraktivni MMA program Dubrovnik Brutal Challenge | Fight Site

Pravila će biti brutalnija nego u svim drugim organizacijama! Maro Perak za iduću godinu najavio atraktivni MMA program Dubrovnik Brutal Challenge

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.12.2018 17:37h Autor:

Dubrovnik Brutal Challenge

Maro Perak je odlučio slobodnu borbu vratiti njezinim brutalnim korijenima te je za iduću godinu najavio novu seriju borilačkih priredbi pod imenom Dubrovnik Brutal Challenge.

Dubrovački borac već godinama organizira u regiji poznate “Noći Gladijatora”, ali s DBC-om planira donijeti nešto drugačiji format kojem je cilj fanovima pružiti još atraktivniji sadržaj od klasičnih MMA borbi.

Ideja je “gledateljima pružiti najbrutalnije borbe” na način da će “pravila biti brutalnija od pravila u svim drugim organizacijama,” otkrio je Perak u intervjuu za Profightstore.

To znači da će u mečevima biti dozvoljene sve tehnike osim udaraca u genitalije i potiljak čime se DBC udaljava od unificiranih MMA pravila koja danas vrijede u većini promocija, iako će zadržati format od tri runde po pet minuta.

Osim minimalnih pravila koja donekle podsjećaju na rane UFC turnire iz devedesetih, Perak također želi uvesti neke inovacije. Jedna od ideja jest organizirati borbe predstavnika navijačkih skupina koji bi se, umjesto na ulici, stadionu ili nekom drugom mjestu, obračunali upravo u kavezu po MMA pravilima poput profesionalnih boraca.

Perak na evente planira dovesti poznata imena s borilačke scene, ali ohrabruje i mlade borce da se pridruže se DBC-u i pokažu svoj talent.

DBC je u utorak održao prvi mini event s dvije MMA borbe kao i dva grappling meča (priloženi video),  a sljedeću priredbu s većim brojem borbi očekujte početkom 2019. godine.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI