Poznati protivnici: Ishii za HEAT titulu, Milinković protiv opasnog Korejca

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.02.2019 16:55h Autor:

Photo: Instagram

Poznati su protivnici naših boraca Saše Milinkovića i Satoshija Ishiija na priredbi japanske borilačke promocije Heat 44, gdje će nastupiti već 2. ožujka. Imena suparnika u dalekoj Nagoyi je otkrio sam Ishii na svom službenom Instagram profilu.

Njega u glavnoj borbi večeri, koja ujedno za ulog ima i pojas prvaka u teškoj kategoriji, čeka Brazilac Cally Gibrainn de Oliveira. Relativno nepoznat teškaš koji ima 31 godinu u karijeri ima tri profesionalna meča i za sada je neporažen. Karijeru je započeo 2014. godine, a od 2015. do 2018. je pauzirao i nije se natjecao. U rujnu prošle godine se vraća u borilište i na HEAT 43 eventu uspijeva nokautirati Sang Soo Leeja te osvojiti pojas u teškoj kategoriji. Ovo će mu biti prva obrana titule HEAT prvaka.

Saša Milinković nastupa na snažnom HEAT-u 44 u Nagoyi!

Milinković će se morati sučeliti sa znatno iskusnijim protivnikom. Njega u Nagoyi čeka obračun protiv Korejca Da Un Junga. 30-godišnjag iz grada Daegu do sada u profesionalnoj karijeri ima 11 mečeva, od čega 9 pobjeda i samo 2 poraza. Radi se o veteranu HEAT promocije koji je u njihovom borilištu odradio već četiri nastupa uz sve četiri pobjede. I on je, baš kao i de Oliveira, nastupio na HEAT-u 43 u rujnu prošle godine. Slavio je prekidom u drugoj rundi protiv Yute Nakajime. Od devet pobjeda u karijeri čak 7 je ubilježio nokautom što je nešto na što hrvatski teškaš mora pripaziti. Jung se do sada natjecao u poluteškoj kategoriji.

Osječanin u profesionalnoj karijeri ima 6 pobjeda i samo jedan jedini poraz. U posljednja dva meča je slavio prekidima u prvoj rundi. Najprije je u ožujku prošle godine pobijedio Seada Kahrovića, da bi na GMC-u 17 u listopadu nadjačao Murata Malsagova.

Milinković je od 2014. do 2018. godine napravio pauzu od nastupanja radi zdravstvenih problema koji su ga mučili. No, sada je napokon sve to “stavio pod tepih” te se može u potpunosti posvetiti profesionalnoj slobodnoj borbi. I dalje nismo vidjeli puni potencijal ovog hrvatskog teškaša koji je već godinama stalni sparing partner Mirka Cro Copa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI