Poznati novi detalji oko profesionalnog debija talentirane Adriane Vuković

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2018 09:41h Autor:

Adriana Vuković

Skoro pa tri mjeseca nakon što je potpisala svoj prvi profesionalni MMA ugovor s najjačom svjetskom ženskom borilačkom promocijom, Adriana Vuković saznala je nove detalje oko dugoiščekivanog debija.

Mlada Đakovčanka će na borilište Invicta FC promocije zakoračiti 4. svibnja ove godine, što je ipak nešto kasnije od originalno planiranog 24. ožujka koji je kao datum otpao zbog manjih zastoja s ishođenjem sportske vize za SAD.

Pripreme su, kako saznajemo, već odavno u tijeku i sve se odvija prema planu, a to se da zaključiti i prema Adrianinoj posljednjoj Facebook objavi.

“Evo ga… Invicta 29 Fight Card i moj pro MMA debi. Borit ću se u flyweight kategoriji, a protivnicu će odrediti u narednih nekoliko dana. Pripreme su u tijeku i moram još samo srušiti oko 2 kg, ali imam dovoljno vremena. Vjerujem u moj tim i vjerujem u pobjedu”, otkriva Vuković.

Talentirana hrvatska borkinja već duži niz godina, između ostalog, trenira i pod budnim okom Firasa Zahabija, jednog od najpoznatijih svjetskih MMA trenera koji je zaslužan i za uspjehe boraca poput Georgesa St. Pierrea i Roryja MacDonalda, a uz to, odnedavno se o njenoj karijeri brine i Jim Walter, inače menadžer UFC-ovog prvaka Stipe Miočića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI