Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Poznat raspored za subotnji UFC: Stošić nastupa već poslijepodne, Rakić i Hadžović na glavnom programu | Fight Site

Poznat raspored za subotnji UFC: Stošić nastupa već poslijepodne, Rakić i Hadžović na glavnom programu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.05.2019 11:58h Autor:

Stošić, Rakić i Hadžović

Poznat je točan raspored subotnjeg UFC Fight Nighta u Stockholmu, kojeg predvode Alexander Gustafsson i Anthony Smith, a dio programa su tri regionalna borca, Darko Stošić, Damir Hadžović i Aleksandar Rakić.

Tri borca čije će nastupe naši čitatelji najpozornije pratiti podosta su razbacani na ovom programu. Darko Stošić svoje mjesto našao je među uvodnim borbama, dok su Damir Hadžović i Aleksandar Rakić dio “main carda”. Srećom, možemo jako dobro procijeniti u koliko točno sati će se tko od njih boriti.

Darko Stošić i Devin Clark druga su borba programa koji počinje u 16 sati. Sve će otvoriti Danilo Belluardo i Joel Alvarez i o trajanju njihove borbe ovisit će kad će Darko Stošić krenuti prema kavezu. Najranije bi to moglo biti oko 16 sati i 15 minuta, dok ne bi trebalo biti kasnije od 16 i 35. Uvodni program ukupno je najavljen sa šest borbi, no spominje se mogućnost naknadnog ubacivanje još jednog meča. U tom slučaju bi Stošićev nastup, ukoliko meč ubace prije njega, mogao doći na red i malo kasnije.

Glavni program počinje u 19 sati i tu je puno lakše procijeniti kad će se netko boriti. Damir Hadžović u borbi protiv Christosa Giagosa nastupa drugi i to je najranije u 19 i 30, ovisno o tome koliko potraje prva borba. Aleksandar Rakić i Jimi Manuwa su četvrti, dakle najranije u 20 sati i 30 minuta oni će se naći u Octagonu. Moguće i kasnije, ukoliko ne bude bržih prekida u ranijim borbama. Sunaslovna borba ona je između Ilira Latifija i Volkana Oezdemira, dok sve predvode Alexander Gustafsson i Anthony Smith.

Pogledajte cijeli, za sada još uvijek neslužbeni raspored, kakav je objavljen i na službenoj UFC-ovoj web stranici.

UFC Fight Night 152 – Raspored borbi

Glavni program (19.00h)

Alexander Gustafsson vs. Anthony Smith
Volkan Oezdemir vs. Ilir Latifi
Jimi Manuwa vs. Aleksandar Rakić
Makwan Amirkhani vs. Chris Fishgold
Damir Hadžović vs. Christos Giagos
Daniel Teymur vs. Sung Bin Jo

Uvodni program (16.00h)

Tonya Evinger vs. Lina Länsberg
Stevie Ray vs. Leonardo Santos
Nick Hein vs. Frank Camacho
Bea Malecki vs. Eduarda Santana
Darko Stošić vs. Devin Clark
Joel Alvarez vs. Danilo Belluardo

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI