Poznat protivnik Darka Stošića u drugom UFC nastupu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.04.2019 11:24h Autor:

Mirko Filipović i Darko Stošić

Srpski MMA borac Darko Stošić će se u svom drugom UFC nastupu sučeliti s Amerikancem Devinom Clarkom. Nakon što je član Cro Cop tima u utorak javno obznanio da se bori 1. lipnja na UFC-ovom eventu u Stockholmu, portal FloCombat je otkrio i ime protivnika.

Iako se i dalje ne radi o službenoj informaciji, ona će gotovo sigurno biti potvrđena tijekom današnjeg dana.

Podsjetimo kako je Clark trebao nastupiti prošlog vikenda na Fight Night priredbi u St. Petersburgu, no njegov protivnik Ivan Shtyrkov je kolabrirao nakon vaganja pa je čitav dvoboj otkazan. UFC je reagirao vrlo brzo te su mu pronašli zamjenski termin i zamjenskog protivnika.

I Stošić nije imao sreće u posljednjem zakazanom dvoboju. On se trebao susresti s Magomedom Ankalaevom u veljači na priredbi u Pragu, no puknuće prsnog mišića ga je udaljilo iz borilišta na nekoliko mjeseci. U svom UFC debiju Stošić je uništio Amerikanca Jeremya Kimballa nokautom u prvoj rundi.

Zanimljiv podatak jest da je Clark u posljednjem nastupu poražen prekidom od srpskog borca s austrijskom adresom Aleksandra Rakića. Bilo je to u prosincu prošle godine na UFC-u 231. Ono što Stošića i Rakića dodatno veže jest da će i Rakić nastupiti u švedskom Stockholmu. Njega u četvrtom UFC dvoboju čeka veteran Jimi Manuwa.

Stošić, inače bivši FFC prvak u teškoj kategoriji, u karijeri ima 13 pobjeda i samo jedan poraz. Clark je na 9-4.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI