Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Poznat PFL 6 raspored, Bojan Veličković saznao idućeg protivnika | Fight Site

Poznat PFL 6 raspored, Bojan Veličković saznao idućeg protivnika

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.08.2018 16:54h Autor:

Bojan Veličković

Poznat je raspored PFL 6 eventa te je time odmah postalo poznato i tko će biti drugi protivnik Bojana Veličkovića na turniru velter kategorije. U pitanju je Magomed Magomedkerimov, koji je u prvom kolu bio još uspješniji nego srpski borac.

Kao što možete vidjeti klikom na gore podijeljene linkove, Veličković je svoju prvu borbu odradio izuzetno uspješno, a prekid u drugoj rundi donio mu je pet bodova te je jako blizu doigravanju, neovisno o ishodu druge borbe. Iz njega ga mogu eliminirati tek uvjerljive pobjede nekih autsajdera, no to ne znači da Bojan neće i u drugo kolo ući s ciljem pobjede, zapravo glupo je i pričati o bilo čemu drugom. Ipak je borilački sport onaj gdje porazi bole najviše, kako fizički, tako i mentalno te ni u kom slučaju on nije opcija.

A u drugom kolu Bojana čeka težak ispit u liku Magomeda Magomedkerimova, borca koji je u prvom kolu slavio prekidom u prvoj rundi, ugušivši Hernana Terrada samo pet sekundi prije isteka spomenute prve dionice. Riječ je o 28-godišnjem ruskom borcu čiji je profesionalni skor 19-5, a čak 15 pobjeda ostvario je prekidom. Kompletan je borac koji se jednako dobro snalazi na nogama, kao i u parteru, a trenutno je unutar niza od četiri pobjede. Zanimljivo, ovo će biti sunaslovna borba eventa, što je samo znak kako je Bojan oduševio čelnike PFL-a svojim prvim nastupom. Naime, na PFL 3 je zapravo nastupio u prvoj borbi cijelog programa, dok je tek minimalan broj gledatelja pristigao u dvoranu.

Event će predvoditi Ray Cooper III, koji je također predvodio prošli event velteraša i srednjaša, kada je sve iznenadio pobjedom nad Jakeom Shieldsom. Ovog puta boriti će se protiv Pavela Kuscha, koji je također turnir otvorio pobjedom. Na glavnom programu naći će se i jedna borba izvan turnira i to u ženskoj lakoj kategoriji, gdje će se dvostruka zlatna olimpijka Kayla Harrison boriti protiv Jozette Cotton, u svojoj drugoj profesionalnoj borbi. Event se održava 16. kolovoza, odnosno za 13 dana, u Atlantic Cityu.

Ispod teksta možete pogledati cijeli raspored, unutar kojeg Rick Story još uvijek čeka protivnika. Ne zna se što će se dogoditi s borbom Sadibou Sya i Danila Villeforta, za koje se čini da su trebali biti upareni, ali ih na popisu nema. Nismo uspjeli doći do informacije zbog čega je borba otkazana ili odgođena. Ispod popisa borbi nalazi se i stanje na ljestvici nakon prvih odrađenih borbi.

PFL 6 – Raspored borbi

Ray Cooper III vs. Pavel Kusch
Magomed Magomedkerimov vs. Bojan Velickovic
Kayla Harrison vs. Jozette Cotton
Abubakar Nurmagomedov vs. Jonatan Westin
Joao Zeferino vs. Yuri Villefort

Abus Magomedov vs. Anderson Goncalves
John Howard vs. Bruno Santos
Rick Story vs. TBD
Shamil Gamzatov vs. Rex Harris
Jake Shields vs. Herman Terrado
Louis Taylor vs. Andre Lobato
Gasan Umalatov vs. Eddie Gordon

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI