Poziv borcima za nastup na OFC New Generationu 2

Vijesti iz regije 20.04.2015 15:42h Autor:

OFC New Generation 1 (foto: Arsen Miletić)

Opatija Fight Club u drugoj polovici veljače ove godine održao je prvi borilački event iz serije OFC New Generation na kojem su nastupili kick boksači početnici, a event je oduševio sve koji su ga pratili uživo u opatijskoj dvorani ili putem besplatnog web streama.

Ne čudi stoga što su iz OFC-a još te večeri najavili održavanje novog eventa u lipnju, a ta je informacija sad i službeno potvrđena te je najavljeno kako će OFC New Generation 2 biti održan 06.06.2015.

“Iznimno smo zadovoljni kako je prošao prvi event s mladim borcima sa šireg područja, pokazalo se kako je to iznimno vrijedno iskustvo, kako za naše članove koji tek ulaze u svijet borilačkog sporta, tako i za brojne druge mlade borce koji su nastupili u veljači u Opatiji. Mogu reći kako ćemo program na idućem eventu obogatiti i nastupima u još nekim disciplinama, iako će i dalje fokus ostati na kickboxing mečevima po low kick pravilima”, rekao je OFC-ov trener Mladen Kranjčec.

Detaljnije informacije trebale bi biti poznate početkom svibnja, a iz OFC-a pozivaju sve zainteresirane klubove iz Hrvatske i regije koji žele nastupiti na OFC New Generationu 2 u amaterskim mečevima da im se jave na e-mail adresu [email protected] te pošalju podatke o svojim borcima.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI