Povratak nakon dva pada! Pogledajte posljednji bareknuckle meč Marka Martinjaka (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.05.2018 15:17h Autor:

Marko Martinjak

Marko Martinjak odradio je svoj posljednji bareknukcle meč prije nešto manje od dva mjeseca, kada je u Echo Areni u Liverpoolu savladao Travisa Dickinsona, boksača koji ga je čak dva puta u prvoj rundi slao na pod. Pogledajte taj meč.

Martinjak tim putem nije branio svoj pojas lakoteške kategorije, nego je njegov meč protiv bivšeg vrlo kvalitetnog profesionalnog boksača bio revijalne prirode, iako je ono što se događalo u ringu zapravo bilo daleko od tog pojma. Marko i Travis dali su sve od sebe te su u dvije i pol minute okršaja fanovima priuštili puno više akcije i uzbuđenjima nego što u borilačkoj sportu znaju pružiti višestruko duži mečevi.

Hrvatski borac inače je vrlo agresivnog pristupa borbi pa je tako bilo i ovog puta. Na taj način je uostalom došao do svoje titule, no ovog puta je naišao na borca koji jako dobro kontrira i koji je bio spreman ugroziti BKB prvaka. To mu je uspjelo čak dva puta u prvoj rundi, no Martinjak je pokazao veliko srce te se oba puta ustao nakon brojanje te je nastavio meč. Krajem prve runde uspio ne pogoditi jednu jako dobru desnu te se uspostavilo da je tim udarcem Dickinsonu slomio jagodičnu kost.

Britanski borac mogao je već tada predati, no odlučio je nastaviti s borbom, no nije to dugo potrajalo prije nego je sudac prekinuo borbu, nakon čega je Martinjak mogao proslaviti svoju novu BKB pobjedu.

Ispod teksta pogledajte snimku cijele borbe, kao i ono što je Marko odmah nakon meča rekao Robinu Blacku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI