Potvrđeno: Stojnić napada Monsona u Novom Sadu!

Vijesti iz regije 12.11.2012 08:33h Autor:

Serbian Battle Championship

Novi Sad idućeg će mjeseca biti domaćin iznimno atraktivne borilačke priredbe na kojoj će nastupiti i Jeff Monson, a on će ukrstiti rukavice s Denisom Stojnićem.

Serbian Battle Championship naziv je borilačkoj priredbi koja će 1. prosinca građanima Novog Sada u Srbiji i njihovim gostima donijeti priliku da vide prilično zanimljiv okršaj jednog od najboljih bosansko-hercegovačkih MMA boraca, Denisa Stojnića i osobu koja se tijekom svoje izuzetno bogate karijere natjecale u UFC-u i Prideu. Radi se o 41-godišnjem Amerikancu Jeffu Monsonu.

U kratkom kontaktu Monsonov menadžer potvrdio nam je da borac koji je u ring ili kavez ulazio i s nekim od najvećih MMA boraca svih vremena zaista stiže u Srbiju, pa nema sumnje kako će se raditi u vrlo atraktivnoj priredbi.

Osim Stojnića i Monsona, priliku da pokažu svoje sposobnosti dobit će još nekoliko vrlo kvalitetnih boraca, a vrijedi izdvojiti talentiranog Bojana Veličkovića. Zasad nije potvrđen nastup nijednog hrvatskog borca, ali saznajemo kako su u pregovorima s nekoliko imena s naše MMA scene.

"Zanima me samo pobjeda, koja bi značila i konačni povratak u UFC. Nije mi bitno tko će mi biti protivnik u Novom Sadu. Potpuno sam spreman i jedva čekam 1. prosinca. Jedino mi je žao što nisam naišao na razumijevanje odgovarajućih struktura u Sarajevu i BiH te što se u rodnom gradu neću boriti protiv Monsona", rekao je Stojnić koji već neko vrijeme najavljuje povratak u najbolju svjetsku MMA organizaciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI