Poturak u glavnom meču večeri na SuperKombatu!

Vijesti iz regije 26.09.2012 14:22h Autor:

Dževad Poturak

Dževad Poturak nastupit će idućeg mjeseca u rumunjskom gradu Aradu u glavnom meču večeri SuperKombata protiv domaćeg borca Sebastiana Ciobanua.

Najbolji bosansko-hercegovački borac po K-1 pravilima, Dževad Poturak, nedavno je ispao s popisa sudionika K-1 World Grand Prixa u Tokiju, iako je među prvima potpisao ugovor koji mu jamči jedno od 16 mjesta, no to ipak ne znači da će idući mjesec odmarati.

Samo šest dana nakon osmine finala K-1 WGP-a u Rumunjskoj će se održati nova priredba SuperKombata, a upravo će Poturak nastupiti u glavnom meču večeri protiv solidnog domaćeg borca Sebastiana Ciobanua, kojem je nadimak "Sin Drakule".

Radi se o 27-godišnjem borcu koji iza sebe ima 21 pobjedu i devet poraza, a do većine svojih pobjeda stigao je zahvaljujući sudačkoj odluci. Samo četiri od 21 pobjedu Ciobanu je ostvario nokautom.

Prijenos SuperKombata 20. listopada na Eurosportu prema svemu sudeći biti vrlo gledan s obzirom da u Aradu nastupaju čak tri borca s ovih područja: Goran Radonjić, Toni Milanović te Dževad Poturak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI