Poturak se vraća u SuperKombat već za desetak dana!

Vijesti iz regije 29.10.2012 07:55h Autor:

Dževad Poturak

Dževad Poturak bio je iznimno nezadovoljan sudačkom odlukom nakon svoje borbe protiv Sebastiana Ciobanua na priredbi SuperKombata, a priliku za povratak na pobjedničke staze imat će već za desetak dana nastupom u istoj organizaciji.

Rumunjska K-1 organizacija SuperKombat već 10. studenog organizira novu priredbu, ona će se održati u Craiovu, gradu od 300 tisuća stanovnika. Poturak je ranije ovog mjeseca nastupio na SuperKombatu, u glavnom meču večeri borio se protiv Sebastiana Ciobanua te je izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Poturak je bio iznimno nezadovoljan takvih ishodom, odmah je demonstrativno napustio ring, a iste večeri i hotel. Iako čelnici SuperKomba nisu bili oduševljeni takvim njegovim stavom, ekskluzivno saznajemo da su mu odlučili pružiti još jednu priliku.

"Donijeli smo odluku da još jednom pozovemo Dževada, iako je postupio krivo pred svima nama. Pregledali smo snimku meča i pobjeda Ciobanua nije upitna, ali s obzirom da je Poturak odradio dobar meč, dajemo mu još jednom priliku da nastupi u prestiž borbi", rekao nam je predsjednik SuperKombata, Eduard Irimia.

Ime protivnika još uvijek nije poznato, ali i taj podatak trebao bi biti otkriven za dan-dva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI