Poturak pozvao borce na bojkot K-1 priredbi: Pokradeni smo, već sam pokrenuo tužbu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.10.2016 14:52h Autor:

Dževad Poturak

Ime Dževada Poturka samo je jedno od onih koji se spominje u sramoti koju je ovih dana otkrio Fight Site. Popularni bosanskohercegovački borac našao se u društvu koje čine veličine poput Mirka Filipovića, Ismaela Londta i Pavela Zuravleva, a svima je njima zajedničko to što su dio prevare koju su im priuštili čelnici nekoć legendarne K-1 promocije.

U danima kada K-1 najavljuje priredbe u Beogradu i Tuzli, na površinu je isplivala ružna priča u kojoj se saznalo kako promocija još uvijek nije isplatila najveće honorare za finale World Grand Prixa koje se u ožujku 2013. godine održalo u zagrebačkoj Areni.

Poturak se, kao jedan od onih koji se nalaze na oštećenoj strani, javno požalio ovu sramotu, a sada je nešto detaljnije o svemu porazgovarao s Fight Siteom.

Bez obzira što na svoj novac čeka već duže od tri i pol godine, “BH Machine” nema namjeru odustati od krvavo zarađenog honorara.

“Očekujem kako će mi se svi zaostaci isplatiti. Ovome se nitko nije mogao nadati. Mi smo se časno borili, a osobno sam čak izašao u susret da spasim organizaciju pa sam se vratio s pizze ravno u ring, jer se Badr i Samedov zbog ozljeda nisu mogli boriti.”

Poturak dalje navodi kako se radi o iznosu od milijun dolara te ističe: “Mirko, Pavel, Londt i ja smo u problemu, a vjerojatno i Orsat Zovko (čiji je Fight Channel pokrio produkcijski dio, op.a.)”

S promocijom je razgovarao, ali rezultata još uvijek nema.

“Kontaktirao sam ih, ali se nitko od njih ne želi javno oglasiti. Svi smo doživjeli prevaru!”

Nakon svega, K-1 besramno najavljuje priredbe ‘u dvorištu’ boraca koji su pokradeni.

“Ma dajte, molim vas… Sramota je da bilo tko od boraca nastupi dok nas ne plate… pa to se i njima može dogoditi.”

Da se priča neće samo tako zaustaviti na mrtvoj točci, saznali smo nakon što smo Poturka upitali, ‘Sprema li se na tužbu?’

“Već smo se pokrenuli po tom pitanju”, otkrio je Poturak koji se ovih dana nalazi u Pragu gdje iščekuje svoj sutrašnji okršaj s Ibrahimom El Bounijem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI