Poturak: Porečka publika je zaslužila ovakve borbe i ovakav show!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.06.2013 03:37h Autor:

FFC 06 Poreč - press konferencija (I.Kaurloto/Fight Channel)

Poreč je večeras disao uz FFC! Nakon izvrsne priredbe i deset borbi koje su ljubiteljima borilačkih sportova ponudile cijeli dijapazom prekrasnih udaraca i nokauta, press konferencijom je zaključena priredba.

"Domaća publika je dodatna motivacija. Ovo je poput ostvarenja nekog sna. Prije borbe sam imao tremu, ali ne od borbe, već od želje da ne razočaram publiku", rekao je Jurković koji je dodao da bi volio upravo u Poreču imati borbu za FFC pojas.

"Hvala svima, a hvala i Igoru Jurkoviću na ovoj odličnoj borbi. Ova borba bi sigurno završila ranije da je umjesto mene neki drugi borac bio u ringu s Igorom.Igor je došao spreman i prodao mi je sve fazone koje je znao. S druge strane, i mi smo se dobro spremili, ali to nije urodilo plodom. Pružili smo borbu kakve je pružala elita ovoga sporta. Ja nisam blistao, i mnogi će me kuditi, ali mogu vam reći da sam dao 150 posto!", rekao je nakon borbe Dževad Poturak.

"Oduševljen sam predstavom koju je Dževad pružio. Pripremamo priredbu u Sarajevu, Dževad će biti glavni meč večeri. Za ovu borbu smo Dževadu ponudili tri protivnika i on je želio najtežeg protivnika", dodao je glavni producent FFC priredbi Orsat Zovko.

"Ova publika je zaslužila show. Mi jesmo ratnici, ali smo i sportaši i publika zaslužuje zabavu. Ja to uvijek začinim i stavim kao šlag na tortu", rekao je Poturak.

"Promijenio sam trenera i ovo je bila izvrsna borba. Ovo je moj novi početak i vidjet ćete još mnogo ovakvih borbi u budućnosti od mene", najavio je Hesdy Gerges. "Pavel je izvrstan borac, on je jedan od najboljih. Ja sam večeras bio bolji borac i zadovoljan sam ishofdom. Jako dobro sam se pripremao za ovu borbu i radujem se novim borbama za FFC na kojima ću, sigurno, dati sve od sebe.", dodao je Hesdy Gerges.

"Sarajevo počinjemo spremati već sljedećeg tjedna. Priredba u Sarajevu na rasporedu je 6. rujna, a nakon toga, krajem rujna dolazimo u Pulu, 27. rujna. Arena je gladijatorska kolijevka, a borba u pulskom amfiteatru će biti show koji će cijelome svijetu biti zanimljiv!", najavio je Zovko naredne priredbe nakon ljetne stanke uz napomenu da će svaka iduća priredba imato bolji popis borbi i nova iznenađenja.

Zorana Jagodić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI