Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Poturak ovog vikenda zvijezda večeri u svom Sarajevu | Fight Site

Poturak ovog vikenda zvijezda večeri u svom Sarajevu

Vijesti iz regije 29.08.2012 09:12h Autor:

Sarajevo Fight Night 3

Sarajevo će ove nedjelje imati priliku uživati u borilačkoj priredbi Sarajevo Fight Night 3 na kojoj će glavna zvijezda večeri biti jedan od njihovih najboljih boraca, Dževad Poturak.

KSC Ilidža u glavnom gradu Bosne i Hercegovine ove će nedjelje ugostiti možda i najatraktivniju borilačku priredbu koja se u 2012. godini organizira u nama susjednoj državi. Glavna zvijezda večeri na K-1 spektaklu Sarajevo Fight Night 3 bit će njihov ponajbolji borac Dževad Poturak, kojeg uskoro čeka nastup i na priredbi K-1 organizacije u Tokiju.

Iako je Poturku protivnik široj javnosti relativno nepoznati Tomaš Možny, nema sumnje da će meč za publiku biti iznimno atraktivan. Poturak je ujedno i jedan od glavnih organizatora ove priredbe, no bez obzira na to većih poteškoća u pripremama nije imao.

"Pripreme za ovaj meč prošle su odlično, pogotovo kad se uzme u obzir da je kompletan nadzor nad organizacijom moja dužnost. Napravili smo mnogo toga dobro, a što se tiče mog protivnika, saznao sam da je visok čak dva metra i težak 110 kilograma. Mlad je, ali iznimno željan borbe", rekao je Poturak za Fight Site.

"Na priredbi će nastupiti mnogo mladih i talentiranih boraca iz Bosne i Hercegovine, a htio bih izdvojiti Elmira Mehića, Darija Kadića, Mesuda Selimovića, Adnana Omeragića i Bojana Bekonju", dodao je Poturak.

Kad su u pitanju borci iz inozemstva, njih ima nekoliko, ali nažalost nijedan nije iz Hrvatske. Od inozemnih boraca koji će 2. rujna nastupiti u Sarajevu vrijedi izdvojiti dva vrlo dobra borca iz Crne Gore, jedno vrlo iskusnog i jednu nadolazeću nadu. Protiv Mađara Tihamera Brunnera nastupit će sjajni Goran Radonjić, a vrijedi spomenuti i Bobana Krušiča iz crnogorskog kluba Dok, kojeg se smatra iznimno perspektivnim borcem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI