Poturak: Obećali su mi nastup u K-1 WGP-u i ne znam što se sada događa!

Vijesti iz regije 30.08.2012 09:27h Autor:

Dževad Poturak

Dževad Poturak nedavno je potpisao ugovor s K-1 organizacijom i obećano mu je mjesto među 16 boraca koji će sudjelovati na World Grand Prixu, no na posljednjim popisima ipak ga nema.

K-1 Rising nedavno je objavio popis s ukupno 13 imena koja će nastupiti na njihovom World Grand Prixu teškaša 14. listopada u Tokiju, a na toj posljednjoj proširenoj verziji nema bosansko-hercegovačkog borca Dževada Poturka. Iako na popisu još uvijek ima mjesta za najmanje tri borca, a vrlo vjerojatno i četiri s obzirom na to da nam je zaista teško povjerovati da će Badr Hari uspjeti nastupiti u Tokiju uzevši u obzir da je malo izgledno da će izbjeći višegodišnju zatvorsku kaznu, ne zna se hoće li priliku dobiti i Poturak.

Najboljeg bosansko-hercegovačkog borca po K-1 pravilima ovog vikenda u glavnom gradu njegove rodne države očekuje nastup na priredbi Sarajevo Fight Night 3, a nakon toga odmah kreće s pripremama za nastup u Tokiju.

Upitali smo Poturka da nam pokuša malo razjasniti svoju situaciju s K-1 organizacijom, no trenutno ni on ne zna kakva ja ona točno. "Prije mjesec dana potpisao sam novi ugovor s K-1 i u njemu je navedeno da se pozivam na njihov World Grand Prix te da će pobjednici tog turnira sudjelovati na onom najboljih osam u New Yorku u prosincu. Ne znam ni sam što se sada događa, ali nadam se pozitivnom razvoju situacije za mene te vjerujem da će K-1 uspjeti ove godine vratiti svoj stari sjaj", rekao je Poturak za Fight Site.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI