Poturak: Neka Ciobanu slavi pobjedu ako može hodati!

Vijesti iz regije 22.10.2012 08:41h Autor:

Dževad Poturak

Dževad Poturak bio je iznimno razočaran sudačkom odlukom nakon njegova meča protiv Sebastiana Ciobanua, pa je odmah napustio ring, otišao u hotel te se iste večeri zaputio natrag kući.

Najbolji bosansko-hercegovački K-1 borac nije mogao vjerovati da su suci odlučili jednoglasno dali pobjedu rumunjskom borcu, pa je demonstrativno odmah napustio ring. Nije htio ni čestitati svom protivniku, a otkrio je da se iste večeri iz Arada uputio prema svojoj domovini.

"Nemam snage komentirati meč. Razumijem želju da me pobjede, ali onda bar neka mi jave, da ne moram trenirati i znojiti se. Ako im je to želja, ja ću im je ispuniti, samo ne na ovakav način. Drago mi je da se sve moglo vidjeti na Eurosportu, jer mnogi ne bi vjerovali da mi se ovo događa već nekoliko puta. Nisam ljut, već mi je žao što ovakvim odlukama uništavaju ljepotu K-1 sporta."

"To je bio nekad najgledaniji borilački sport, ali unatrag par godina ove tragikomične situacije ga uništavaju. Neka Ciobanu slavi pobjedu ako može hodati, jer je preko 15 low kickova primio samo u prvoj rundi. Koliko sam bio nezadovoljan, odmah sam nakon meča otišao kući, vozio sam sedam sati. Idući dan – natrag na trening", rekao je Poturak.

Dževad je otkrio i da već ima neke ponude za iduću borbu, ali još se uvijek ne zna kada i gdje bi trebao ponovno nastupiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI