Poturak najavio novi "No Limits" event u BIH

Vijesti iz regije 28.12.2013 10:02h Autor:

Dževad Poturak

Najbolji K1 borac Bosne i Hercegovine nakon svog oproštajnog meča aktivno nastavlja s promocijom u svojoj domovini. "No Limit" koji je izazvao dosta pozitivne reakcije domaće publike, nastavlja s radom, a sljedeći event je već 1. veljače u Tešnju.

S ciljem promoviranja domaćih boraca i razvojem K1 scene iskusni Poturak se odlučio na razvoj promotorske kuće pod nazivom "No Limit". "Prethodni event je bio vrlo kvalitetan, pokazali smo da ćemo ponuditi zanimljive mečeve, tako je od sedam borbi bilo čak pet nokauta", rekao nam je Dževad Poturak.

Event u Tešnju će okupiti mnogo kvalitetnih boraca, kako iz Bosne i Hercegovine tako i inozemnih boraca, među kojima je i Erhan Deniz koji je najavio svoj povratak u ring upravo na No Limit-u, "Publika u Tešnju će imati priliku vidjeti borce kao što su Erhan Deniz, Adnan Redžović, Dženan Poturak, Adis Dadović i Dario Kadić. Pored njih bit će mnogo kvalitetnih boraca, produkcija će također biti na visokom nivou."

"Cilj nam je okupiti mlade borce iz Bosne i Hercegovine koji zaslužuju priliku za prave borbe, te da ih spremimo za veće organizacije kao što su FFC, SuperKombat, Glory… Naša država je puna snažnih i talentiranih momaka, treba im pružiti priliku", zaključio je Dževad Poturak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI