Poturak: Jurković ima jednu manu koju ću mu pokazati u ringu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.06.2013 07:55h Autor:

Dževad Poturak

Dževad Poturak definitivno je jedno od najpoznatijih imena na regionalnoj kick boks sceni, a njegove godine i godine iskustva u ringu protiv nekih od najboljih boraca svih vremena čine ga iznimno neugodnim protivnikom za bilo koga. U Poreču na FFC-u 6 ovog petka suprotstavit će se Igoru Jurkoviću i čini se da nas čeka odličan meč.

Kako su protekle pripreme i s kime si trenirao?

"Pripreme su mi bile iznimno teške da ću biti izuzetno spreman za meč u Poreču. Imam prilično snažnu trenersku ekipu. Osim nezamjenjivog dvojca Kapo i Dženan, tu su još Mehić, Pucić i Ćutuk."

Ovo ti je prvi meč nakon K-1 WGP Finala. Jesi li se u potpunosti oporavio od svih zadobivenih ozljeda tijekom odrađena dva meča u Zagrebu?

"Netko je izjavio da su mi tijekom borbe u Zagrebu pukla rebra, ali to nema veze s istinom. Meni je jedino stradao zglob tijekom meča protiv Londta, ali sada sam u potpunosti spreman."

Gdje vidiš slabe točke svog protivnika Igora Jurkovića?

"Jurković je dobar borac, pravi mladi lav. U njegovoj tehnici ima iznimno malo grešaka, ali ima jedna manu koju ću mu reći u ringu."

Jesi li gledao njegov posljednji meč koji je odradio u Splitu protiv Catinasa. Kako ti se činio?

"Bio je to strašan meč i odličan event. Premijera koja se imala priliku vidjeti u Tokiju kao nekada."

Ovo ti je prvi nastup u FFC-u, ali već u devetom mjesecu ova organizacija je najavila dolazak u Sarajevo, a tom prilikom i ti bi se ponovno trebao boriti. Čini se da već sad vlada iznimno velik interes za taj event?

"Interes je iznimno velik, a kad objavimo s kime ću se boriti, onda će zanimanje biti još veće. Ja očekujem punu Zetru tom prilikom."

Ukoliko upravo ti budeš bio borac koji iduće godine zasluži priliku boriti se za titulu FFC-a, koga bi volio vidjeti u toj borbi kao suparnika?

"Ime protivnika nije mi bitno, glavno da on bude srčan i dobar. Ja nikad nisam birao protivnike, uvijek su mene odabirali. Čak vam i Orsat Zovko može potvrditi da je ne znam odbiti suparnika, ma o kome god se radilo", rekao je Poturak u razgovoru za Fight Site.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI