Poturak ispao s K-1 turnira u Tokiju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.09.2012 09:58h Autor:

Dževad Poturak

Još krajem proteklog mjeseca bilo je naznaka da se nastup Dževada Poturka na K-1 World Grand Prixu zakomplicirao, a jučer mu je stigla i potvrda da na njemu ipak neće imati svoje mjesto.

K-1 je ovog ljeta s ponajboljim bosansko-hercegovačkim K-1 borcem, Dževadom Poturkom, potpisao novi ugovor u kojem su mu i jamčili da će dobiti mjesto među 16 boraca koji će sudjelovati na njihovom World Grand Prixu. No, krajem proteklog mjeseca on je neočekivano ispao s popisa koji su objavili iz japanske organizacije, ali sve do jučer nije bilo poznato hoće li tako zaista biti.

"Prije mjesec dana potpisao sam novi ugovor s K-1 i u njemu je navedeno da se pozivam na njihov World Grand Prix te da će pobjednici tog turnira sudjelovati na onom najboljih osam u New Yorku u prosincu. Ne znam ni sam što se sada događa, ali nadam se pozitivnom razvoju situacije za mene te vjerujem da će K-1 uspjeti ove godine vratiti svoj stari sjaj", rekao je Poturak proteklog tjedna za Fight Site, no situacija se ipak nije razvila na dobar način za njega.

Jučer je objavio kako definitivno neće sudjelovati na WGP-u. "Bez obzira što sam u srpnju potpisao ekskluzivni ugovor s K-1 Global Holdingom u kojem debelo piše da računaju na mene, ipak je došlo do promjena i uklonili su me sa svog World Grand Prix turnira u Tokiju. Zašto su to napravili ne znam, ali nema veze, nije do mene. To je život!", rekao je Dževad o najnovijoj situaciji.

Pojavila su se i nagađanja kako je Dževad cijelu situaciju izmislio, odnosno da nikad nije imao najavljeno sudjelovanje na WGP-u u Tokiju, ali to je ubrzo demantirano objavom dopisa kojeg je primio od K-1 i u kojem mu se najavljuje da računaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI