Potez za pohvalu: Ronin Gym šalje najboljeg mladog borca na Tajland!

Vijesti iz regije 08.01.2013 16:17h Autor:

Ronin Gym

Jedan od najboljih klubova za stand-up discipline u susjednoj Srbiji odlučio se po drugi put od svog osnutka najvrjednijeg člana u svojoj ekipi na kraju godine zaista fantastično nagraditi. Financirat će mu put, boravak i trening na Tajlandu u trajanju od mjesec dana.

Ronin Gym na takav potez već se jednom odlučio, 2010. godine poslali su Gojka Vukovića također na mjesec dana u Bangkok gdje je trenirao u kampu Sitsongpeenong, a tamo je odradio i jednu borbu u kojoj je ubilježio pobjedu.

"Ovog puta tražimo mladog borca, onog koji uloži najveći trud i pokaže najveći napredak. Ime objavljujemo u tijekom prosinca nakon posljednjeg natjecanja u godini. Mislim da je Ronin Gym jedan od rijetkih klubova koji ulaže u svoje borce. Natjecatelji koji su na profesionalnom nivou imaju osiguranu suplementaciju, posao u našoj zaštitarskoj agenciji ,opremu…", rekao nam je čelnik Ronina, Miša Bačulov.

"12 godina sam se aktivno natjecao u borilačkim sportovima i znam koliko mi je bilo teško trenirati i sam sebi osiguravati uvjete za trening. Upravo zbog toga koliko god mogu pomoći ću onima za koje vidim da to zaslužuju", dodao je Bačulov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI