Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Poslastica za fanove! Rizin objavio dokumentarac o Cro Copovoj borbi protiv Kohsake! (VIDEO) | Fight Site

Poslastica za fanove! Rizin objavio dokumentarac o Cro Copovoj borbi protiv Kohsake! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.05.2018 10:20h Autor:

Mirko Filipović

Ispred nas je Rizin Confessions, dokumentarac o eventu koji je japanska promocija održala krajem prošle godine, a u njegovom prvom planu bila je borba između Mirka Filipovića i Tsuyoshia Kohsake.

Cro Cop je Kohsaku savladao posljednjeg dana prošle godine, no bilo je tu puno više od same borbe. Objasnio je kako japanski veteran zapravo nije bio tip protivnika kakvom se nadao, ali da je prihvatio jer je htio nastupiti, a Japanci nisu uspijevali naći mlađeg protivnika. Dok gledamo scene iz backstagea, možemo čuti vrlo zanimljiva razmišljanja borilačke legende, za koja ne moramo niti govoriti kako su vrlo zrela. Uostalom, da nije tako, ne bi Mirko ovoliko dugo trajao.

Video ispod teksta sadrži cijeli dokumentarac, na kojem su popraćeni svi sudionici eventa, no Cro Copu i Kohsaki pripada prvih osam minuta. U to je sažeto vrijeme prije borbe, sam tijek iste, ali i ono što se događalo nakon nje, gdje možemo vidjeti što je Cro cop napravio Japancu čekajući da sudac napokon prekine borbu. Njemu u svlačionici nije bilo ništa jasno, niti kako je završio na podu niti što se dogodilo, ali lice mu je bilo u apsolutno rasulu.

Ovo je uradak svakako vrijedan gledanja i to ne samo spomenuti prvi dio s Cro Copom. Japanci su ovo odradili jako dobro i to je samo još jedan dokaz koliko je Rizin ozbiljna organizacija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI