Portal Bloody Elbow: Brestovac je zabavan, ali teško da će se ponovno boriti za titulu

Vijesti iz regije 18.03.2016 16:25h Autor:

Mladen Brestovac

Poznati borilački portal Bloody Elbow objavio je kratak pregled Gloryjeve teške kategorije.

Najjača svjetska kickboxing organizacija, Glory, ovih dana u svojim redovima drži i jednog Hrvata. Mladen Brestovac trenutno je rangiran na petom mjestu liste izazivača, a prošlog vikenda je na Glory 28 priredbi u Parizu dobio priliku okititi se naslovom prvaka u borbi s kraljem teškaša, Ricom Verhoevenom, ali nakon pet rundi ipak nije uspio u tom pothvatu.

Novinari s Bloody Elbowa smatraju da je Brestovcu priliku za osvajanjem naslova poklonjena i ne vjeruju da će Hrvat dobiti novu priliku. Sve skupa Mladenu su dali ocjenu B minus, što i nije tako loše.

“Brestovcu je borba za naslov na Gloryju 28 gdje ga je Verhoeven uništio kroz 5 rundi donekle poklonjena. Imao je odličan debi u organizaciji nokautiravši Wilnisa usred višegodišnjeg pobjedničkog niza, uglavnom izvan Gloryja. Vratio se prošle godine i izgubio od Adegbuyija i Verhoevena. Unatoč tome, On je zabavan borac koji se može dobro iskoristiti za kvalitetne borbe, ali vjerojatno se neće ponovno boriti za naslov”, piše Bloody Elbow.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI