Porečki King organizira meč Kujundžić VS Mihaljević

Vijesti iz regije 27.03.2013 14:27h Autor:

Mladen Kujundžić (foto: Jozo Gabrić)

Porečki King na čelu s jednim od naših najpoznatijih trenera Leom Komšićem u travnju će u svom gradu organizirati Prvenstvo Hrvatske za juniore i seniore u K-1 disciplini, a finala će se održati u večernjem terminu, uključujući jednu vrlo zanimljivu borbu po profesionalnim pravilima.

Finala Prvenstva Hrvatske i okršaj dva vrlo atraktivna hrvatska K-1 teškaša, Mladena Kujundžića iz Rijeke i Igora Mihaljevića iz Duge Rese, održat će se u sklopu tradicionalnog 8. Memorijalnog kickboxing turnira David šain.

Snimka svih finalnih borbi i spomenute jedne profesionalne borbe bit će naknadno emitirana i na Ri TV-u, a organizator poziva sve da posjete event u nedjelju 7. travnja s početkom u 20 sati i bodre borce na putu do njihovih pobjeda.

Kujundžić je posljednji put nastupio na eventu u Splitu krajem listopada prošle godine kada je vrlo brzo prekidom svladao svog protivnika iz Bosne i Hercegovine, dok će Igor Mihaljević, koji je sparing partner Cro Copa, tražiti povratak na pobjedničke staze nakon tri uzastopna poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI