Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ponovno krenuo rat u trokutu Croata – Bakočević – Račić! | Fight Site

Ponovno krenuo rat u trokutu Croata – Bakočević – Račić!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.07.2014 16:12h Autor:

Bakočević i Barrio

Regionalna MMA scena zahvaljujući eventima FFC-a definitivno je živnula, a to pogotovo vrijedi za pero kategoriju.

Iako u Hrvatskoj i susjednim državama postoji svega nekoliko boraca do 66 kilograma koji se mogu pohvaliti nešto boljim rezultatima, upravo su oni zaslužni za jedan od zanimljivijih verbalnih ratova, a sredinom ovog tjedan ponovno se užarilo u trokutu koji sačinjavaju Vaso Bakočević, Francisco Barrio i Antun Račić.

Ovog puta situaciju je "zakuhao" Bakočević intervjuom koji je dao za ProFightStore. "Imat ću sigurno meč na FFC-u s Croatom i jedan meč u Rusiji, ali detalje ni sam ne znam.  Kad pobijedim Croatu uzimam mikrofon i želim onog malog Račića i to odmah! Ja sam na 16-6, on na 15-5 i sad je idealno možda i za FFC pojas da se borimo. No, prvo moram Croati pokvariti onu nulu na scoreu, red je. Puno laje za nekog tko ima samo pet mečeva", rekao je crnogorski borac za PFS.

Nije predugo trebalo očekivati da se putem društvenih mreža oglase prozvani borci.

"Bolje bi mu bilo da umjesto priča o odlasku u Ameriku na treninge odradi malo hrvačkih treninga u beogradskom klubu Partizan, jer ga čeka puno padanja po ringu tijekom borbe", napisao je Croata te dodao da Vaso može zaboraviti na osvajanje FFC pojasa, dok se Račić nadovezao komentarom kako Vaso može slobodno poželjeti "otići i na mjesec".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI