Pokrajčev trener

Vijesti iz regije 22.05.2012 13:56h Autor:

Igor Pokrajac

"Pogledao sam snimku najmanje 10 puta i uvjeren sam u Igorovu pobjedu", izjavio je za Fight Site Goran Babić "Hambi" s kojim smo odradili veliki intervju u kojem je ovaj boksački stručnjak detaljno analizirao dosadašnju karijeru Igora Pokrajca, ali je i najavio koji su zajednički planovi u nastavku.

 

Kako je glavni Pokrajčev trener doživio optužbe Dane Whitea i samog Fabija Maldonada koji tvrde da je brazilski borac pokraden?

 

"Nisam razočaran, šokiran sam. Dan nakon meča oni se tako nisu ponašali u hotelu gdje smo zajedno odsjeli. Bili su opušteni i nisam dobio dojam da imaju osjećaj da su pokradeni. Statistika ide kontra Igora, no treba uzeti u obzir i štetu. Za razliku od Maldonada koji ima dvije šljive ispod očiju, Igor nema niti jednu ogrebotinu", tumači Babić.

 

Gdje trenutačno vidio Pokrajca u kvalitetom natrpanoj poluteškoj diviziji UFC-a?

 

"Moram biti iskren i realan, smatram da je Igor u sredini divizije. Ne možemo govoriti još uvijek o nekom topu deset. Iskreno govoreći, nije niti imao neke protivnike da bi se mogao dokazati osim borbi protiv Soszynskog i Bonnara. Ja sam za to da Igor ide meč po meč i ne treba se zamarati tko je protivnik. Valja se dobro spremiti i pobijediti. Nebitno je hoće li njegov protivnik biti iz gornje, donje ili srednje kategorije. Smatram da ima kapacitet za top 10, možda se ljudi neće sa mnom složiti, no ja s njim provodim najviše vremena. Ipak za to treba još vremena i još teških mečeva. Treba nam puno ovakvih mečeva kao protiv Maldonada", zaključuje "Hambi".

 

Čitav intervju pogledajte u videu:

 

 

 

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI