Pokrajčev trener: Ne znam što se dogodilo, Magalhaes nas je iznenadio!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.09.2012 08:56h Autor:

Pokrajac i Babić u Torontu

Trener Igora Pokrajca otkrio je kakva je zapravo bila taktika i priznaje da je rušenje Vinnyja bila poprilična greška.

Pokrajac se u prvoj rundi relativno dobro snašao s Magalhaesom u parteru te je vjerovao da slično može i ponoviti, pa njegov trener Goran Babić "Hambi" pretpostavlja da je to glavni razlog zbog kojeg je i u drugoj rundi nakon klinča borba preseljena na pod.

"Hvala svima na podršci i na komentarima, kako dobrim, tako i lošim. Nema zle namjere. Gledajte, naš game plan je bio stojka i obrane od rušenja i onda dalje stojka. Onaj dio koji nas je iznenadio je taj što Magalhaes nije išao na klasično rušenje nego na klinč i tu je došlo do problema."

"Čovjek se prilijepio za njega i ne pušta. Kad se borba preselila na pod tu je Vinny bio na svojem,ali se Igor izvukao stvarno iz nekih teških situacija i pred kraj runde krenuo ručno, ali isteklo vrijeme. Na minuti odmora kut je suflirao Igoru da se vise kreće po ringu i radi boks pogotovo s prednjom jer je Vinny bio vidno umoran i nije se uspio oporaviti. Ne znam ni sam, ali čini se da ga je ta prva runda malo ponijela i išao ga je rušiti – greška. Što je tu je, nadam se da će nešto naučiti iz toga, a vjerujem da će tako i biti. Poraz je sastavni dio borbe i mi idemo dalje. Hvala svima još jednom i navijajte i dalje za nas", poručio je popularni Hambi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI