Pokrajac uz promociju promijenio i tim!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.01.2015 11:16h Autor:

Foto: Fight Site

Igor Pokrajac je zajedno s promocijom promijenio i svoj tim. Dugogodišnji UFC-ovac je u utorak potpisao za FFC nakon što je saznao da Joe Silva više na njega ne računa, a u intervjuu za Fight Site je najavio i promjene u trenažnom procesu što ujedno znači i promjenu svog tima, odnosno trenera.

Umjesto dosadašnjih priprema koje odrađivao u Core Gym-u, The Duke je izabrao Croatian Combat Akademiju pod vodstvom Dražena Forgača – "Forgyja".

U kratkoj izjavi za Fight Site Forgač je komentirao daleko najveće pojačanje u svojoj dvorani.

"Jako nam je drago što je Igor Pokrajac izabrao CCA za svoj kub. Radi se o jednom od najboljih hrvatskih boraca općenito te će on biti veliko pojačanje za CCA. Signurni smo da možemo dodatno unaprijediti njegov trenažni proces i dići njegovu formu na jedan viši nivo", kaže Forgač i dodaje:

"S njim će raditi naš standardni tim trenera; za stojku bit će zadužen Krešo Merčep, za hrvanje Sabit Handanagić, i tu sam naravno ja."

Gje se može dodatno podići Pokrajčeva forma?

"Smatram da bi Igor trebao i morao proširiti svoj repertoar udaraca u stojci te puno više vremena posvetiti hrvačkom dijelu treninga. Tu će mu sigurno mnogo pomoći treninzi s Handanagićem."

Konkurencija mu u poluteškoj kategoriji FFC-a neće biti lagana…

"Konkurencija je strašna u FFC-u, posebno u ovoj kategoriji, ali smatram da će tu Igorovo iskustvo velikih mečeva biti presudno. Te da će mu na koncu pomoći da mečeve riješi u svoju korist. Konačni naš cilj je njegov povratak u UFC."

CCA je imao nekoliko pobjednika na FFC Futuresima, koji su njihovi planovi?

"Bruno Guštović čitavu karijeru vuće ozljedu ramena i napokon smo odlučili da se taj problem mora riješiti operativnim zahvatom. Operacija je sada dogovorena te ovim putem zahvaljujem doktoru Tadiji Petroviću koji nam je pomogao da se to napravi. Saša Drobac je tri tjedna proveo na Tajlandu gdje je usavršavao svoje stand up tehnike. Čuo sam se s njim i kaže da je vrlo dobro prolazio s drugim MMA borcima koji su bili tamo, a koji su se pripremali za svoje mečeve. Radimo naporno s čitavim timom i nastavljamo u istom tempu i istom pravcu", zaključio je Forgač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI